Detectie van wateroverlast door lekkage van koel- of verwarmingsleidingen

1-3 van 3

Wateroverlast in gebouwen kan al snel leiden tot grote financiële schade voor de gebruiker of eigenaar van dat gebouw. Door lekkage van koelleidingen of verwarmingsbuizen kan waterschade ontstaan, die op zijn beurt weer schade aan materialen en apparaten kan veroorzaken. Het is dan ook van groot belang dat zodra er waterlekkage optreedt, deze ook zo snel mogelijk wordt gedetecteerd, om verdere waterschade te voorkomen.

Onze lekdetectie sensoren zijn uitermate geschikt voor gebruik in utiliteitsgebouwen, datacenters, ziekenhuizen, museums en archieven. Er zijn echter nog veel meer toepassingen te bedenken. Er zijn sensoren die water op een vloer of aan de zijkant van een buis kunnen detecteren, maar ook sensoren in een band die over langere lengtes lekken kunnen detecteren. Wij adviseren u graag.

Produal in Nederland

Lekdetectieschakelaar voor wandmontage serie LPH10

SKU 2021516
De LPH10 serie lekdetectieschakelaars detecteren lekkages van koelsystemen en CV-installaties in gebouwen. De LPH10 kan op de wand in een ruimte worden gemonteerd en geeft een alarmcontact wanneer er lekkage wordt gedetecteerd. Naast de doormelding van het contact gaat er ook een lampje branden en klinkt er een audio-signaal. De lekdetectiesensoren kunnen los worden geselecteerd. Zo zijn er uit...

Vanaf € 107,00
Produal in Nederland

Lekdetectieschakelaar DIN-railmontage serie VVK2

SKU 2026133
De VVK2 serie lekdetectieschakelaars detecteren lekkages van koelsystemen en CV-installaties in gebouwen. De VVK2 kan op een DIN-rail worden gemonteerd en geeft een alarmcontact wanneer er lekkage wordt gedetecteerd. De lekdetectiesensoren kunnen los worden geselecteerd. Zo zijn er uitvoeringen voor vloer en buismontage. Er kunnen meerdere lekdetectiesensoren parallel worden aangesloten.

Vanaf € 118,00
Produal in Nederland

Lekdetectiesensoren voor VVK2 en LPH10 serie VVA-VVN

SKU 2026135
De VVA en VVN serie lekdetectiesensoren zijn geschikt voor de LPH10 en VVK2 serie lekdetectieschakelaars. Er zijn verschillende uitvoeringen voor montage op een vloer, of montage onder een waterleiding. Door de sensor onder een koelleiding te monteren kan hiermee ook condensatie worden gedetecteerd.

Vanaf € 41,00