Drukverschiltransmitters

1-8 van 8

In de gebouwautomatisering worden drukverschiltransmitters gebruikt voor verschillende toepassingen. De meest voorkomende toepassing is als filterbewaking van (HEPA) luchtfilters. Daarnaast worden drukverschilmeters gebruikt voor statische drukmeting in luchtkanalen en als snaarbreukdetectie of flowbewaking van een ventilator. Onze drukverschiltransmitters kunnen worden gekoppeld aan elk type gebouwbeheerssysteem (GBS) via analoge signalen, maar ook met Modbus of BACnet voor Smart Buildings.

Produal in Nederland

Drukverschiltransmitter voor luchtbehandeling en filterbewaking serie PEL2500

SKU 2025829
De Produal PEL2500 serie bestaat uit eenvoudige drukverschiltransmitters voor filterbewaking en het meten van statische drukken in luchtkanalen. In het veld kan het meetbereik worden ingesteld op 100, 200, 500, 1000, 1500, 2000 of 2500Pa. Optioneel zijn er uitvoeringen met een display en-of Modbus communicatie.

Vanaf € 145,00
Produal in Nederland

Drukverschiltransmitter voor luchtbehandeling serie PEL8K

SKU 2022882
De Produal PEL8K serie bestaat uit eenvoudige drukverschiltransmitters voor het meten van statische drukken en vetilatordrukken in luchtkanalen. In het veld kan het meetbereik worden ingesteld van 1000 tot 8000Pa. Optioneel zijn er uitvoeringen met een display en-of Modbus communicatie.

Vanaf € 200,00
Produal in Nederland

Drukverschiltransmitter voor luchtbehandeling serie PEL

SKU 2005394
De PEL serie drukverschiltransmitters hebben een hoge betrouwbaarheid. De PEL serie kan worden toegepast in de gebouwautomatisering waar extra nauwkeurigheid en stabiliteit wordt gevraagd. Met behulp van jumpers kan het meetbereik in het veld eenvoudig worden aangepast. Zo is de PEL serie naast filterbewaking en snaarbreukdetectie ook zeer geschikt voor het meten van zeer lage drukverschillen b...

Vanaf € 280,00
Produal in Nederland

Drukverschiltransmitter dubbel voor luchtbehandeling serie KPEL

SKU 2025834
De KPEL serie heeft twee drukverschilmetingen gecombineerd in één transmitter. Deze dubbele drukverschiltransmitters kunnen dus worden gebruikt om twee filters te bewaken met één instrument. Het meetbereik is in het veld te selecteren van 100 Pa tot 2500 Pa. Optioneel zijn er uitvoeringen met een display en-of Modbus communicatie.

Vanaf € 241,00
Produal in Nederland

Drukverschiltransmitter dubbel voor luchtbehandeling serie KPEL 9K

SKU G-00026
De KPEL serie heeft twee drukverschilmetingen gecombineerd in één transmitter. Deze dubbele drukverschiltransmitters kunnen dus worden gebruikt om twee ventilatoren of statische drukken te bewaken met één instrument. Het meetbereik is in het veld te selecteren van 1000 Pa tot 9000 Pa. Optioneel zijn er een uitvoeringen met een display en-of Modbus communicatie.

Dwyer Instruments

Drukverschiltransmitter voor DIN-rail montage serie 616KD

SKU 2021216
De Dwyer 616KD drukverschiltransmitters zijn compact en ontwikkeld voor DIN-rail montage. De 616KD serie is verkrijgbaar in verschillende nauwkeurigheden tot wel 0,25% en in verschillende meetbereiken. Met de eenvoudige kalibratie druktoetsen kunt u simpel het nulpunt en de span instellen, dat bespaart tijd tijdens installatie en onderhoud.

Vanaf € 149,00
Dwyer Instruments

Dwyer Magnesense drukverschiltransmitter serie MSX Pro

SKU W-9000492
De Dwyer Magnesense serie MSX Pro drukverschiltransmitter is de professionele differentiële druktransmitter die voldoet aan strenge industrienormen met een innovatief productontwerp. Het instrument heeft een uitzonderlijke stabiliteit voor gebruik in kritieke toepassingen in gebouwen met de veelzijdigheid van onze originele serie Magnesense transmitters. Drukbereiken in Pa, mmH2O, en inWC zijn...
available and ready to ship

Prijs op aanvraag