Hitma Gebouwautomatisering, complete meet- en regeloplossingen voor slimme en groene gebouwen

Meten en regelen zit in het bloed bij Hitma. Jouw toepassing is ons uitgangspunt, waardoor we oplossingen en advies exact naar jouw wensen bieden. Ons productenpakket bestaat uit meet- en regeloplossingen speciaal voor de gebouwautomatisering. Naast het leveren van kwaliteitsproducten, bieden wij ook technische ondersteuning met onze eigen servicedienst. Dit doen we in ons eigen servicelaboratorium, maar ook op locatie.

Advies op maat

Onze verkopers hebben passie voor techniek. Met moeilijke meet- en regel vraagstukken gaan wij graag aan de slag en geven daarbij advies op maat. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten, waarbij we van toegevoegde waarde willen zijn.

Service en ondersteuning

Onze serviceafdeling biedt ondersteuning op maat als het gaat om installatie van en onderhoud aan instrumenten en onderdelen bij jou in het bedrijf. De afdeling is VCA- en ISO-gecertificeerd en geautoriseerd om conform de fabrieksprocedures reparaties en kalibraties uit te voeren. Onze servicedienst verzorgt, indien gewenst, ook het onderhoud van producten die niet door ons zijn geleverd. Je hebt hierdoor één partner voor al je meet- en regelinstrumenten.

Klik hier voor ons ISO9001:2015 certificaat