Nieuws

donderdag 4 augustus 2022

Wegens succes herhaald! Gratis webinar: ‘Hoe meet je luchtstromen betrouwbaar?’

Het continu meten van luchtsnelheden is door verschillende factoren ingewikkeld, maar vaak wel enorm belangrijk. Regelmatig krijgen instrumentatiespecialisten Teun Mulder en Marcel van Kesteren de vraag welke manieren er zijn om tot een correcte meting van luchtstromen te komen. Vorig jaar organiseerden zij daarom een webinar om de meetprincipes toe te lichten. Wegens grote interesse en vragen vanuit de markt, houden zij op donderdag 8 september van 10.00 tot 11.00 uur wederom een webinar over luchtstroommeting.

vrijdag 6 mei 2022

Gratis webinar: 'Gezond binnenklimaat betrouwbaar meten met draadloos systeem' Wegens succes herhaald!

Het draadloos meten van het binnenklimaat in gebouwen heeft vele voordelen, maar vaak wordt er nog getwijfeld aan de betrouwbaarheid van een draadloos systeem. Regelmatig krijgen specialisten Teun Mulder en Marcel van Kesteren de vraag hoe betrouwbaar draadloze meetsystemen zijn. Vorig jaar organiseerden zij daarom een webinar om het draadloze Proxima Mesh-systeem van Produal toe te lichten. Wegens grote interesse en vragen vanuit de markt, organiseren zij op donderdag 2 juni van 10.00 tot 11.00 uur wederom een webinar over het betrouwbaar meten van het binnenklimaat met een draadloos systeem.

maandag 8 november 2021

Gratis webinar: Hoe meet je luchtstromen betrouwbaar?

Ervaar jij wel eens problemen bij het meten van luchtstromen in kanalen van luchtbehandelingssystemen? Dat is niet vreemd, aangezien correct flow meten door verschillende factoren ingewikkeld is. Wil jij weten hoe je luchtstromen echt betrouwbaar meet? Meld je dan aan voor ons webinar ‘Correct flow meten’ op 9 december a.s. (10.00 – 11.00 uur). Hitma-specialisten leggen je dan precies uit hoe je tot betrouwbare resultaten komt.

woensdag 3 november 2021

Gratis Dwyer-catalogus 2022 nu verkrijgbaar

Techneuten opgelet! Vanaf nu kun je de nieuwe Dwyer-catalogus bij ons aanvragen. Deze gratis 2021-editie telt meer dan 475 pagina’s en omvat het complete assortiment meet- en regelproducten van onze fabrikant Dwyer Instruments. Superhandig om binnen handbereik te hebben.

maandag 1 maart 2021

Draadloos meetsysteem met CO2-transmitter voor aansturing gebouwautomatisering

Het draadloze meetsysteem Proxima Mesh van de Finse fabrikant Produal beschikt sinds februari ook over een batterijgevoede CO2-transmitter en geavanceerde bedienknop.

maandag 25 januari 2021

11 maart gratis webinar: Gezond binnenklimaat betrouwbaar gemeten door draadloos systeem

Vorig jaar introduceerden wij het Proxima Mesh-systeem met draadloze transmitters voor gebouwautomatisering van Prodal. Na de introductie heeft Produal goed geluisterd naar vragen en reacties uit de mark en de volgende stap gezet in de ontwikkeling van hun draadloze technologie. Het meetsysteem is nu uitgebreid met een batterijgevoede CO2-transmitter en een geavanceerde bedienknop. Dit zijn unieke opties. Daarnaast komt er een versie voorzien van een PIR-sensor (Passief Infrarood) en een speciale setpoint unit. Op 11 maart a.s. organiseert Hitma een gratis webinar waarin alle nieuwe functionaliteiten en toepassingsmogelijkheden aan bod komen.

donderdag 19 november 2020

Gratis Dwyer-catalogus 2021 nu verkrijgbaar

Techneuten opgelet! Vanaf nu kun je de nieuwe Dwyer-catalogus bij ons aanvragen. Deze gratis 2021-editie telt bijna 500 pagina’s en omvat het complete assortiment meet- en regelproducten van onze fabrikant Dwyer Instruments. Superhandig om binnen handbereik te hebben.

woensdag 30 september 2020

Webinar draadloze technologie voor Smart Buildings

Na het succesvolle seminar draadloze gebouwautomatisering in november 2019, organiseren we dit jaar een webinar over deze draadloze technologie voor smart buildings. Het Proxima® Mesh-systeem is een revolutionaire draadloze oplossing voor moderne, maar ook juist monumentale gebouwen.

woensdag 29 juli 2020

Viridi Air Partnership - schone lucht, natuurlijk voor elkaar

Hitma draagt met de meetinstrumenten van Sysinno bij aan gezonde binnen- en buitenlucht en voldoet hiermee aan de criteria om partner te zijn van Viridi Air.

maandag 16 maart 2020

Ontwikkelingen coronavirus en impact op dienstverlening Hitma

Bij Hitma hebben wij onze bedrijfsvoering afgestemd op de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We doen het optimale om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen, maar uiteraard doen we tegelijkertijd onze uiterste best om onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil te houden.