Nieuws

woensdag 3 april 2019

Hitma introduceert nieuwe generatie draadloze Produal Proxima-transmitters gebaseerd op zelf-herstellend MESH-netwerk

Produal Oy was een van de eerste fabrikanten van instrumentatie voor gebouwautomatisering die draadloze transmitters ontwikkelde. Nu komt dit Finse bedrijf met een nieuwe ontwikkeling: De volgende generatie draadloze Proxima®-transmitters. De toegepaste technologie is gebaseerd op een intelligent en zelfherstellend MESH-netwerk. Dit intelligente netwerk stuurt gegevens naar de gewenste bestemming op de kortste en meest energie-efficiënte manier, zonder dat er repeaters nodig zijn. Bereik is niet langer een probleem en betrouwbare draadloze toepassingen kunnen eenvoudig worden gerealiseerd. De draadloze Produal Proxima®-oplossing is vanaf april 2019 verkrijgbaar bij Hitma.

vrijdag 10 augustus 2018

Gratis Dwyer catalogus 2019 vanaf nu verkrijgbaar

De nieuwe Dwyer-catalogus weer verkrijgbaar. De superdikke 2019-editie telt meer dan 500 pagina's en bevat het complete assortiment meet- en regelproducten van Dwyer Instruments. Alle instrumenten zijn voorzien van duidelijke technische specificaties en maatschetsen. Daarnaast wordt er in de catalogus uitgebreid aandacht besteed aan de recente innovaties binnen het instrumentatiepakket. Bij veel producten zijn applicatievoorbeelden en geplaatst.

woensdag 8 augustus 2018

Hitma Instrumentatie gecertificeerd partner voor gebouwautomatiseringsproducten van Produal

Hitma Instrumentatie is sinds kort gecertificeerd distributeur in Nederland voor de gebouwautomatiseringsproducten van Produal Oy. De certificatie is onderdeel van het ‘Certified Distributor-programma’ van het Finse bedrijf. Produal heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hun technologie is terug te vinden in tienduizenden gebouwen over de hele wereld. Het bedrijf heeft vestigingen in Finland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje en Polen. Hun producten worden verkocht via distributeurs in heel Europa, in het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

dinsdag 21 november 2017

VSK-beurs staat in het teken van gebouwautomatisering

Dit jaar besteedt Hitma Instrumentatie tijdens de VSK-beurs (6 t/m 9 februari 2018) extra aandacht aan slimme techniek voor utiliteitsgebouwen. Bezoekers kunnen op stand 10.A041 terecht voor instrumentatielijnen die worden ingezet voor gebouwautomatisering.

dinsdag 9 mei 2017

Hitma en Dwyer 50 jaar partners in meet- en regeltechniek

Sinds 1967 is Hitma Instrumentatie de vaste distributeur voor de meet- en regelinstrumenten van Dwyer Instruments in de Benelux. Het 50-jarig partnerschap is een mijlpaal waar beide bedrijven dit jaar bij stilstaan. 9 mei jongstleden kwam Bradley Chapmen, Managing Director UK office bij Dwyer Instruments, naar Hitma in Uithoorn om tijdens een feestelijke bijeenkomst met de overhandiging van een award de aftrap te geven voor het jubileumjaar.