Nieuws

donderdag 19 november 2020

Gratis Dwyer-catalogus 2021 nu verkrijgbaar

Techneuten opgelet! Vanaf nu kun je de nieuwe Dwyer-catalogus bij ons aanvragen. Deze gratis 2021-editie telt bijna 500 pagina’s en omvat het complete assortiment meet- en regelproducten van onze fabrikant Dwyer Instruments. Superhandig om binnen handbereik te hebben.

woensdag 30 september 2020

Webinar draadloze technologie voor Smart Buildings

Na het succesvolle seminar draadloze gebouwautomatisering in november 2019, organiseren we dit jaar een webinar over deze draadloze technologie voor smart buildings. Het Proxima® Mesh-systeem is een revolutionaire draadloze oplossing voor moderne, maar ook juist monumentale gebouwen.

woensdag 29 juli 2020

Viridi Air Partnership - schone lucht, natuurlijk voor elkaar

Hitma draagt met de meetinstrumenten van Sysinno bij aan gezonde binnen- en buitenlucht en voldoet hiermee aan de criteria om partner te zijn van Viridi Air.

maandag 16 maart 2020

Ontwikkelingen coronavirus en impact op dienstverlening Hitma

Bij Hitma hebben wij onze bedrijfsvoering afgestemd op de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We doen het optimale om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen, maar uiteraard doen we tegelijkertijd onze uiterste best om onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil te houden.

woensdag 11 december 2019

VSK-beurs voor Hitma Instrumentatie in teken van gebouwautomatisering en drukbewaking

Op de stand van Hitma Instrumentatie draait het tijdens de VSK-beurs (4 t/m 7 februari 2020, Jaarbeurs Utrecht) voornamelijk om gebouwautomatisering en drukbewaking. Hitma besteedt aandacht aan slimme techniek voor utiliteitsgebouwen en optimale luchtkwaliteit in operatiekamers en cleanrooms. Bezoekers kunnen op stand 10.A041 terecht voor uitleg over oplossingen van fabrikanten als Produal, Dwyer, Lufft en Kimo.

donderdag 14 november 2019

Hitma aanwezig tijdens NIAGG Benelux User Group Meeting

Donderdag 21 november a.s. vindt de jaarlijkse NIAGG-bijeenkomst plaats in Werkendam. NIAGG is de Nederlandstalige IA-gebruikersgroep die jaarlijks samenkomt om kennis en ervaringen uit te wisselen over industriële automatisering. Net als voorgaande jaren is Hitma hierbij aanwezig.

woensdag 3 april 2019

Hitma introduceert nieuwe generatie draadloze Produal Proxima-transmitters gebaseerd op zelf-herstellend MESH-netwerk

Produal Oy was een van de eerste fabrikanten van instrumentatie voor gebouwautomatisering die draadloze transmitters ontwikkelde. Nu komt dit Finse bedrijf met een nieuwe ontwikkeling: De volgende generatie draadloze Proxima®-transmitters. De toegepaste technologie is gebaseerd op een intelligent en zelfherstellend MESH-netwerk. Dit intelligente netwerk stuurt gegevens naar de gewenste bestemming op de kortste en meest energie-efficiënte manier, zonder dat er repeaters nodig zijn. Bereik is niet langer een probleem en betrouwbare draadloze toepassingen kunnen eenvoudig worden gerealiseerd. De draadloze Produal Proxima®-oplossing is vanaf april 2019 verkrijgbaar bij Hitma.

vrijdag 10 augustus 2018

Gratis Dwyer catalogus 2019 vanaf nu verkrijgbaar

De nieuwe Dwyer-catalogus weer verkrijgbaar. De superdikke 2019-editie telt meer dan 500 pagina's en bevat het complete assortiment meet- en regelproducten van Dwyer Instruments. Alle instrumenten zijn voorzien van duidelijke technische specificaties en maatschetsen. Daarnaast wordt er in de catalogus uitgebreid aandacht besteed aan de recente innovaties binnen het instrumentatiepakket. Bij veel producten zijn applicatievoorbeelden en geplaatst.

woensdag 8 augustus 2018

Hitma Instrumentatie gecertificeerd partner voor gebouwautomatiseringsproducten van Produal

Hitma Instrumentatie is sinds kort gecertificeerd distributeur in Nederland voor de gebouwautomatiseringsproducten van Produal Oy. De certificatie is onderdeel van het ‘Certified Distributor-programma’ van het Finse bedrijf. Produal heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hun technologie is terug te vinden in tienduizenden gebouwen over de hele wereld. Het bedrijf heeft vestigingen in Finland, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje en Polen. Hun producten worden verkocht via distributeurs in heel Europa, in het Midden-Oosten en Azië-Pacific.

dinsdag 21 november 2017

VSK-beurs staat in het teken van gebouwautomatisering

Dit jaar besteedt Hitma Instrumentatie tijdens de VSK-beurs (6 t/m 9 februari 2018) extra aandacht aan slimme techniek voor utiliteitsgebouwen. Bezoekers kunnen op stand 10.A041 terecht voor instrumentatielijnen die worden ingezet voor gebouwautomatisering.