Nieuws

dinsdag 11 mei 2021

Prijsstijging Dwyer per 17 mei 2021

In de huidige buitengewone tijden is Dwyer als fabrikant sterk onderhevig aan materiele prijsstijgingen en verlengde doorlooptijden van diverse grondstoffen en toeleveranciers.

maandag 1 maart 2021

Draadloos meetsysteem met CO2-transmitter voor aansturing gebouwautomatisering

Het draadloze meetsysteem Proxima Mesh van de Finse fabrikant Produal beschikt sinds februari ook over een batterijgevoede CO2-transmitter en geavanceerde bedienknop.

maandag 25 januari 2021

11 maart gratis webinar: Gezond binnenklimaat betrouwbaar gemeten door draadloos systeem

Vorig jaar introduceerden wij het Proxima Mesh-systeem met draadloze transmitters voor gebouwautomatisering van Prodal. Na de introductie heeft Produal goed geluisterd naar vragen en reacties uit de mark en de volgende stap gezet in de ontwikkeling van hun draadloze technologie. Het meetsysteem is nu uitgebreid met een batterijgevoede CO2-transmitter en een geavanceerde bedienknop. Dit zijn unieke opties. Daarnaast komt er een versie voorzien van een PIR-sensor (Passief Infrarood) en een speciale setpoint unit. Op 11 maart a.s. organiseert Hitma een gratis webinar waarin alle nieuwe functionaliteiten en toepassingsmogelijkheden aan bod komen.

donderdag 19 november 2020

Gratis Dwyer-catalogus 2021 nu verkrijgbaar

Techneuten opgelet! Vanaf nu kun je de nieuwe Dwyer-catalogus bij ons aanvragen. Deze gratis 2021-editie telt bijna 500 pagina’s en omvat het complete assortiment meet- en regelproducten van onze fabrikant Dwyer Instruments. Superhandig om binnen handbereik te hebben.

woensdag 30 september 2020

Webinar draadloze technologie voor Smart Buildings

Na het succesvolle seminar draadloze gebouwautomatisering in november 2019, organiseren we dit jaar een webinar over deze draadloze technologie voor smart buildings. Het Proxima® Mesh-systeem is een revolutionaire draadloze oplossing voor moderne, maar ook juist monumentale gebouwen.

woensdag 29 juli 2020

Viridi Air Partnership - schone lucht, natuurlijk voor elkaar

Hitma draagt met de meetinstrumenten van Sysinno bij aan gezonde binnen- en buitenlucht en voldoet hiermee aan de criteria om partner te zijn van Viridi Air.

maandag 16 maart 2020

Ontwikkelingen coronavirus en impact op dienstverlening Hitma

Bij Hitma hebben wij onze bedrijfsvoering afgestemd op de maatregelen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te beperken. We doen het optimale om de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen, maar uiteraard doen we tegelijkertijd onze uiterste best om onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk peil te houden.

woensdag 11 december 2019

VSK-beurs voor Hitma Instrumentatie in teken van gebouwautomatisering en drukbewaking

Op de stand van Hitma Instrumentatie draait het tijdens de VSK-beurs (4 t/m 7 februari 2020, Jaarbeurs Utrecht) voornamelijk om gebouwautomatisering en drukbewaking. Hitma besteedt aandacht aan slimme techniek voor utiliteitsgebouwen en optimale luchtkwaliteit in operatiekamers en cleanrooms. Bezoekers kunnen op stand 10.A041 terecht voor uitleg over oplossingen van fabrikanten als Produal, Dwyer, Lufft en Kimo.

donderdag 14 november 2019

Hitma aanwezig tijdens NIAGG Benelux User Group Meeting

Donderdag 21 november a.s. vindt de jaarlijkse NIAGG-bijeenkomst plaats in Werkendam. NIAGG is de Nederlandstalige IA-gebruikersgroep die jaarlijks samenkomt om kennis en ervaringen uit te wisselen over industriële automatisering. Net als voorgaande jaren is Hitma hierbij aanwezig.

woensdag 3 april 2019

Hitma introduceert nieuwe generatie draadloze Produal Proxima-transmitters gebaseerd op zelf-herstellend MESH-netwerk

Produal Oy was een van de eerste fabrikanten van instrumentatie voor gebouwautomatisering die draadloze transmitters ontwikkelde. Nu komt dit Finse bedrijf met een nieuwe ontwikkeling: De volgende generatie draadloze Proxima®-transmitters. De toegepaste technologie is gebaseerd op een intelligent en zelfherstellend MESH-netwerk. Dit intelligente netwerk stuurt gegevens naar de gewenste bestemming op de kortste en meest energie-efficiënte manier, zonder dat er repeaters nodig zijn. Bereik is niet langer een probleem en betrouwbare draadloze toepassingen kunnen eenvoudig worden gerealiseerd. De draadloze Produal Proxima®-oplossing is vanaf april 2019 verkrijgbaar bij Hitma.