Lekdetectie sensoren

1-3 van 3
Lekkages in gebouwen en/of serverruimtes kunnen een grote schadepost opleveren. Door op kritische plaatsen onder een computervloer of op leidingen van een koelplafond vroegtijdig condens te detecteren, kan een hoop schade worden voorkomen. Lekdetectieschakelaars kunnen worden gebruikt om direct een noodafsluiter aan te sturen of een melding te geven aan het gebouwbeheersysteem.
Produal in Nederland

Lekdetectieschakelaar voor wandmontage serie LPH10

SKU 2021516
De LPH10 serie lekdetectieschakelaars detecteren lekkages van koelsystemen en CV-installaties in gebouwen. De LPH10 kan op de wand in een ruimte worden gemonteerd en geeft een alarmcontact wanneer er lekkage wordt gedetecteerd. Naast de doormelding van het contact gaat er ook een lampje branden en klinkt er een audio-signaal. De lekdetectiesensoren kunnen los worden geselecteerd. Zo zijn er uit...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 107,00
Produal in Nederland

Lekdetectiesensoren voor VVK2 en LPH10 serie VVA-VVN

SKU 2026135
De VVA en VVN serie lekdetectiesensoren zijn geschikt voor de LPH10 en VVK2 serie lekdetectieschakelaars. Er zijn verschillende uitvoeringen voor montage op een vloer, of montage onder een waterleiding. Door de sensor onder een koelleiding te monteren kan hiermee ook condensatie worden gedetecteerd.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 41,00
Produal in Nederland

Lekdetectieschakelaar DIN-railmontage serie VVK2

SKU 2026133
De VVK2 serie lekdetectieschakelaars detecteren lekkages van koelsystemen en CV-installaties in gebouwen. De VVK2 kan op een DIN-rail worden gemonteerd en geeft een alarmcontact wanneer er lekkage wordt gedetecteerd. De lekdetectiesensoren kunnen los worden geselecteerd. Zo zijn er uitvoeringen voor vloer en buismontage. Er kunnen meerdere lekdetectiesensoren parallel worden aangesloten.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 118,00