Industriële thermostaten

1-3 van 3
Naast ruimtethermostaten hebben we ook een groot aanbod universele thermostaten in ons assortiment. Denk daarbij aan vorstbeveiliging-, aanleg-, dompel- en kanaalthermostaten.

Dwyer vorstbeveiliging thermostaat serie DFS2

SKU 2028219
De DFS2 serie bestaat uit vorstbeveiligingsthermostaten speciaal voor luchtbehandelingssystemen. Met een vorstbeveiligingsthermostaat kan het bevriezen van verwarmingselementen worden voorkomen. De DFS2 serie is er in uitvoeringen met handmatige of automatische reset en met twee verschillende capillair lengtes; 300mm of 600mm.

Vanaf € 463,00
Produal in Nederland

Vorstbeveiligingsthermostaat voor luchtbehandelingskast serie TF

SKU 2026129
De TF serie bestaat uit vorstbeveiligingsthermostaten met handmatige of automatische reset. Met de TF serie kunnen luchtbehandelingsunits beschemd worden tegen bevriezing van de verwarmingsbatterij/coils. De TF serie is verkrijgbaar met capillair lengtes van 1,8 tot 6 meter. De behuizing is gemakkelijk op een wand te bevestigen en is spatwaterdicht.

Vanaf € 91,00
Produal in Nederland

Vorstbeveiligingsrelais voor verwarmingsunit in LBK serie JV24

SKU 2022808
Model JV24 vorstbeveiligingsthermostaat is ontworpen om te voorkomen dat een verwarmingselement van de luchtbehandelingskast bevriest, maar werkt ook als retourwater temperatuurtransmitter. Als de temperatuur onder het ingestelde setpunt daalt, wordt de ventilatie uitgeschakeld. Ook triggert JV24 een alarm als er een sensorfout is. Na correctie van het defect, blijft het apparaat in de "alarm"...

Vanaf € 144,00