Vorstbeveiligingsthermostaten

1-3 van 3
Om een luchtbehandelingskast te beschermen tegen bevriezing dient een vorstbeveiligingsthermostaat te worden toegepast. Deze temperatuurschakelaars regelen dat er bij een te koude toevoerlucht direct een klep wordt gesloten en-of een luchtverwarmer wordt aangestuurd. Ons assortiment bestaat uit vorstbeveiligingsthermostaten voor wandmontage en montage op een DIN-rail in een regelkast. Er zijn uitvoeringen met een automatische reset en met een handmatige reset.

Dwyer vorstbeveiliging thermostaat serie DFS2

SKU 2028219
De DFS2 serie bestaat uit vorstbeveiligingsthermostaten speciaal voor luchtbehandelingssystemen. Met een vorstbeveiligingsthermostaat kan het bevriezen van verwarmingselementen worden voorkomen. De DFS2 serie is er in uitvoeringen met handmatige of automatische reset en met twee verschillende capillair lengtes; 300mm of 600mm.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 463,00
Produal in Nederland

Vorstbeveiligingsrelais voor verwarmingsunit in LBK serie JV24

SKU 2022808
Model JV24 vorstbeveiligingsthermostaat is ontworpen om te voorkomen dat een verwarmingselement van de luchtbehandelingskast bevriest, maar werkt ook als retourwater temperatuurtransmitter. Als de temperatuur onder het ingestelde setpunt daalt, wordt de ventilatie uitgeschakeld. Ook triggert JV24 een alarm als er een sensorfout is. Na correctie van het defect, blijft het apparaat in de "alarm"...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 144,00
Produal in Nederland

Vorstbeveiligingsthermostaat voor luchtbehandelingskast serie TF

SKU 2026129
De TF serie bestaat uit vorstbeveiligingsthermostaten met handmatige of automatische reset. Met de TF serie kunnen luchtbehandelingsunits beschemd worden tegen bevriezing van de verwarmingsbatterij/coils. De TF serie is verkrijgbaar met capillair lengtes van 1,8 tot 6 meter. De behuizing is gemakkelijk op een wand te bevestigen en is spatwaterdicht.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 91,00