Luchtsnelheidstransmitters

1-5 van 5

Luchtsnelheden in een ventilatiekanaal worden gemeten om te bepalen of de ventilatoren zorgen voor voldoende luchtverversing. Onze luchtsnelheidstransmitters zijn er optioneel ook gecombineerd met een temperatuurmeting. Ook zijn er uitvoeringen die direct de totale flow kunnen uitrekenen.

Produal in Nederland

Produal luchtsnelheidstransmitter serie IVL

SKU 2007121
De IVL serie bestaat uit luchtsnelheidstransmitters voor directe kanaalmontage op het hittedraad principe. De flowsensor zit vast gemonteerd aan de achterzijde van de transmitter, waardoor de transmitter direct op en ventilatiekanaal kan worden gemonteerd. Er zijn uitvoeringen tot 2, tot 10 en tot 20 m/s. Optioneel kan de IVL serie ook worden voorzien van een display.

Vanaf € 140,00
Dwyer Instruments

Dwyer Smart luchtsnelheidstransmitter serie AVUL

SKU 2025122
De Dwyer AVUL serie meet luchtsnelheid en volumestroom in ventilatiekanalen. De AVUL werkt op een hittedraad principe met speciale coating voor een lange levensduur. De AVUL serie heeft uitvoeringen met analoge uitgangen, maar ook uitvoeringen voor Smart Buildings met BACnet of Modbus communicatie.

Vanaf € 322,00
Produal in Nederland

Flowtransmitter met externe sensor voor ventilatielkanalen serie IVLJ

SKU 2009890
De IVLJ serie flowtransmitters meten de luchtsnelheid in ventilatiekanalen met het hittedraad principe. De flowsensor is met 2 meter kabel verbonden aan de transmitter, waardoor de transmitter op een andere plek dan het meetpunt kan worden gemonteerd. Er zijn uitvoeringen tot 2, tot 10 en tot 20 m/s. Optioneel kan de IVLJ serie ook worden voorzien van een display.

Vanaf € 266,00
Produal in Nederland

Produal flowtransmitter met ingebouwde VAV regelaar serie IML

SKU G-00115
De Produal IML serie is gemaakt voor het meten en regelen van luchtvolumes in luchtbehandelingsunits en luchtkanalen. Luchtvolumes worden berekend met behulp van het drukverschil over een meetsectie, of met behulp van de FloXact flowsensoren. Uniek is de ingebouwde regelfunctie die direct een VAV kan aansturen. De IML serie werkt ook gewoon als flowtransmitter voor communicatie met een GBS.

Dwyer luchtsnelheidstransmitter serie AVPT

SKU G-00124

De serie AVPT Pencil Style Air Velocity Transmitter maakt gebruik van thermische meetprincipe voor hoge nauwkeurigheid en stabiele luchtsnelheidsmetingen. Verkrijgbaar in 4 modellen met de volgende meetbereiken 5, 10, 15 en 20 m/s. Uniek is de speciale sensorcoating, waardoor deze ook toepasbaar is in vuilere lucht bijvoorbeeld voor een luchtfilter. Daarnaast is deze voeler toepasbaar van -2...


Prijs op aanvraag