Koolmonoxide transmitters

1-2 van 2
Koolmonoxide is een giftig reukloos gas dat bekend staat als sluipmoordenaar. Door onvolledige verbranding in CV-installaties en geisers kan koolmonoxide (CO) ontstaan. Door continu het koolmonoxide gehalte te meten en bewaken kunnen slachtoffers worden voorkomen. Onze koolmonoxidetransmitters detecteren en bewaken continu het CO-gehalte en kunnen aan elk type GBS worden gekoppeld. Er zijn uitvoeringen voor montage in een ruimte, maar ook voor meting in luchtkanalen.
Dwyer Instruments

Koolmonoxide transmitter voor ruimtemeting serie CMT200

SKU 2021799
De CMT200 serie koolmonoxidetransmitters zijn ideaal voor gebruik in ondergrondse parkeergarages, werkplaatsen en stookruimtes. De koolmonoxidemelder geeft een analoog uitgangssignaal dat kan worden ingelezen op een gebouwbeheersysteem, zodat de ventilatie kan worden opgeschakeld bij een te hoge concentratie koolmonoxide.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 261,00
Produal in Nederland

Koolmonoxide transmitter voor ruimtemontage serie HML

SKU 2017672
De HML serie koolmonoxidetransmitters zijn ontworpen voor het detecteren van koolmonoxide in ondergrondse parkeergarages. De meetcel is een milieuvriendelijke elektrochemische cel met een lange levensduur, een goede stabiliteit op lange termijn en een hoge nauwkeurigheid. Omdat de sensor wordt verwarmd, werkt de zender ook bij zeer lage temperaturen tot -30°C. De HML serie heeft een analoge uit...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 408,00