Trainingen en webinars


Webinars rondom gebouwautomatisering

Regelmatig organiseren wij webinars om je bij te praten over nieuwe functionaliteiten en toepassingsmogelijkheden. Eén van onze webinars gaat over het Proxima® Mesh-systeem; een revolutionaire draadloze oplossing voor moderne, maar ook juist monumentale gebouwen.

Het Proxima Mesh-meetsysteem van Produal heeft draadloze transmitters en is geschikt voor gebouwautomatisering. Het systeem biedt een uitkomst om het gebouwbeheersysteem aan te sturen en de luchtkwaliteit te optimaliseren. Het systeem is snel en eenvoudig te installeren in bestaande gebouwen en is ideaal bij renovatie en in situaties waar het niet mogelijk is om kabels te trekken. System integrators, adviesbureaus en installateurs die meer willen weten over de toepassingsmogelijkheden én over de nieuwe functies om gebouwbeheersystemen draadloos aan te sturen en de luchtkwaliteit te beheersen, kunnen gratis dit webinar terugkijken.

Over de spreker
Dit webinar wordt gepresenteerd door Marcel van Kesteren, specialist gebouwautomatisering. Hij vertelt: "De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in de industrie hoop ik in deze sector te kunnen inzetten. Met name de meest slimme oplossing voor een specifieke situatie samen met onze klant geeft mij persoonlijk veel energie en voldoening. Ik deel graag mijn opgedane kennis met anderen. Bekijk gratis dit webinar over het Proxima Mesh-systeem. Heb je vragen naar aanleiding van het webinar? Neem gerust contact met mij op, ik vertel je graag meer."