Licht en bewegingssensoren

1-8 van 8
Moderne gebouwen worden ontworpen om zo weinig mogelijk energie te verspillen en het milieu te sparen. Om het stempel "Green building" te krijgen kunnen er door het toepassen van licht- en bewegingsdetectie veel energiekosten worden bespaard. Zo kunnen er bepaalde regelingen pas worden aangestuurd als er daadwerkelijk iemand aanwezig is.
Dwyer Instruments

Omni-directionele bewegingssensor voor systeemplafond serie OSC-200

SKU 2023921
De OSC-200 serie omnidirectionele aanwezigheidssensor kan worden toegepast voor het automatisch regelen van ventilatiesystemen. Een bolvormige lens heeft een detectiezone van 360° met behulp van infraroodtechnologie. De geïntegreerde dubbele vertragingsprocessor bespaart energie door het elimineren van valse bewegingsdetectie. De OSC-200 bewegingssensor is ontworpen om in het plafond te worden...

Vanaf € 341,00

Bewegingssensor voor wandmontage serie OSW-100

SKU 2024695
De OSW-100 serie bewegingssensor voor wandmontage is ontworpen voor het automatisch aansturen van een HVAC ventilatiesysteem op basis van aanwezigheid. Een unieke dubbele vertragingsprocessor elimineert valse triggers. Het model OSW-100 heeft een brede kijkhoek van 110° om bewegingen tot 15m te kunnen detecteren.

Vanaf € 250,00
Produal in Nederland

Bewegingssensor voor inbouwdoos serie LA14

SKU 2026137
De LA14 serie bewegingssensor detecteert de aanwezigheid van personen in een ruimte. Hiermee kan de verlichting of de ventilatie alleen worden ingeschakelt als er personen aanwezig zijn. De LA14 geeft een contactuitgang bij aanwezigheidsdetectie die kan worden ingelezen op een GBS of direct op een ruimteregelaar. Voor directe aansturing van licht (230 Vac) is er de LA15 serie.

Prijs op aanvraag

Bewegingssensor voor inbouwdoos direct lichtschakeling serie LA15

SKU 2026138
De LA15 serie is een bewegingssensor die direct de verlichting kan aansturen. Doordat de verlichting alleen wordt ingeschakeld als er personen aanwezig zijn in een ruimte kan een flinke energiebesparing worden gerealiseerd. De LA15 bewegingssensoren kunnen in een inbouwdoos worden gemonteerd in of op een wand of plafond.

Prijs op aanvraag
Produal in Nederland

Bewegingssensor voor wandmontage 24Vdc serie PLT24

SKU 2025562
De PLT24 serie is een bewegingssensor voor montage op een wand of onder een plafond. De PLT24 werkt op een 24 Volt voeding. De contactuitgang kan worden gebruikt om in te lezen op een gebouwbeheerssysteem of direct op een ruimteregelaar. Bewegingssensoren kunnen een hoop energiebesparing opleveren, doordat de ventilatie of verlichting alleen wordt aangestuurd als er beweging in een ruimte wordt...

Vanaf € 89,00
Produal in Nederland

Bewegingssensor voor wandmontage 12Vdc serie PLT12

SKU 2026140
De PLT12 serie is een bewegingssensor voor montage op een wand of onder een plafond. De PLT12 werkt op een 12 Volt voeding. De contactuitgang kan worden gebruikt om in te lezen op een gebouwbeheerssysteem of direct op een ruimteregelaar. Bewegingssensoren kunnen een hoop energiebesparing opleveren, doordat de ventilatie of verlichting alleen wordt aangestuurd als er beweging in een ruimte wordt...

Vanaf € 49,00
Produal in Nederland

Lichtsterktetransmitter 10000 lx serie LUX34

SKU 2019660
De LUX34 lichtsterktetransmitters meten de lichtintensiteit en temperatuur buiten. Hierdoor kan de buitenverlichting alleen worden ingeschakeld bij onvoldoende licht. Dit kan een aanzienlijke energiebesparing opleveren. De lichtsterktetransmitters kunnen aan elk type gebouwbeheerssysteem worden gekoppeld door de universele analoge uitgangen.

Vanaf € 201,00

Zonnewarmte transmitters serie MMSP

SKU 2026142
De MMSP serie is een zonnewarmtetransmitter die de intensiteit van het zonlicht meet. De zonintensiteit wordt uitgedrukt in W/m2. De MMSP kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het bepalen van de warmteopbrengst van zonnepanelen. Zo kan de zonnewarmtetransmitter detecteren of de zonnepanelen nog wel genoeg energie opbrengen, of dat deze wellicht vervuild of defect zijn geraakt.

Vanaf € 983,00