Waterdruk(verschil)

1-3 van 3
In CV-installaties binnen de gebouwautomatisering wordt waterdruk gemeten om de correctie werking van het centrale verwarmingssysteem, maar ook van koelsystemen, te bewaken. Ons pakket bestaat uit meters voor enkelzijdige drukmeting, maar ook uit drukverschilmetingen over een pomp die kunnen dienen als flowbewaking.
Dwyer Instruments

Dwyer water drukverschilschakelaar serie DX

SKU 2020500
De DX serie drukverschilschakelaars zijn geschikt voor het detecteren van waterdrukverschillen binnen de gebouwautomatisering. De DX serie kan worden toegepast als filterbewaking, maar ook als flowbewaking over bijvoorbeeld een pomp, CV-installatie of koelmachine. De schakelaar is robuust en eenvoudig te monteren met de geïntegreerde montagebeugel. De spatwaterdichte behuizing maakt het mogelij...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 242,00
Produal in Nederland

Drukverschiltransmitter voor water serie VPEL

SKU 2020421
De VPEL serie drukverschiltransmitters zijn ontwikkeld voor het meten van water(glycol) drukverschillen in koelsystemen en CV-installaties. De VPEL serie kan optioneel worden uitgevoerd met een display.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 487,00
Produal in Nederland

Druktransmitter voor water serie VPL

SKU 2013803
De VPL serie druktransmitters zijn ontwikkeld voor het meten van waterdruk in koelsystemen en CV-installaties. De VPL serie kan optioneel worden uitgevoerd met een display.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 197,00