Flowsensoren voor ventilatiekanalen

1-2 van 2
Het meten van luchtsnelheid en flow in ventilatiekanelen is eenvoudig te realiseren door het combineren van een drukverschilmeter met een middelende pitotbuis flowsensor. Het voordeel van deze flowsensoren is dat deze over de diameter van het luchtkanaal een gemiddelde nemen van verschillende meetpunten. Een luchtstroming is nooit geheel laminair, maar kan op deze manier toch betrouwbaar worden gemeten.
Dwyer Instruments

Dwyer zelfmiddelende flowsensor serie PAFS-1000

SKU 2019925
De PAFS serie zijn eenvoudige middelende flowsensoren voor ventilatiekanalen. De PAFS werkt op hetzelfde principe als een pitotbuis en geeft een gemiddelde van de luchtsnelheid over de lengte van de flowsensor. De middelende flowsensoren kunnen op drukverschiltransmitters, zoals bijvoorbeeld de MagneSense serie, worden aangesloten.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 18,00
Produal in Nederland

Middelende flowsensoren voor flowmeting in luchtkanalen serie PP

SKU 2025929
De PP serie zelfmiddelende flowsensoren zijn ontworpen voor het meten van het luchtsnelheden in ventilatiekanalen. De PP serie flowsensoren zijn eenvoudig te installeren in bestaande luchtkanalen. De sonde werkt volgens het pitotbuis principe en meet het verschil tussen de totale (dynamische + statische) en statische druk van de luchtstroom. De PP sensor middelt de luchtsnelheid over verschille...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 54,00