Condensatieschakelaars

1-2 van 2
Condensatieschakelaars en sensoren worden gebruikt om condensvorming in koelsystemen, zoals koelplafonds, te voorkomen. Door de condensatiegraad op leidingen in het koelsysteem te meten en deze te koppelen aan de ruimteregelaars, kan de koeling worden terug geregeld.
Produal in Nederland

Condensatieschakelaar voor koelsystemen serie KA10

SKU 2026131
De KA10 is een condensatieschakelaar speciaal ontwikkeld voor koelsystemen, zoals koelplafonds. De KA10 heeft een 0-10V uitgang voor het uitlezen van de condensatiegraad op een GBS. Daarnaast heeft de KA10 ook een relais contactuitgang voor koppeling aan de HLS44 serie ruimteregelaars. Zo kan de regeling van de koeling direct worden onderbroken bij het ontstaan van condensatie in het koelsysteem.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 131,00
Produal in Nederland

Condensatiesensor voor koelsystemen serie KEK1

SKU 2024749
De KEK1 is een eenvoudige passieve condensatiesensor. De sensor heeft een weerstanduitgang die bij condensvorming een signaal geeft van ongeveer 10kOhm. De sensor kan worden gekoppeld aan de R102 en RS102 ruimteregelaars. De KEK1 sensor zorgt er dan voor dat de regeling van een koelplafond wordt onderbroken bij vorming van condens op het koelsysteem.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 41,00