Wij zijn aanwezig op de VSK 2024
dinsdag 5 december 2023

Wij zijn aanwezig op de VSK 2024

Van 6 t/m 9 februari aanstaande is Hitma aanwezig op de VSK-beurs in Jaarbeurs Utrecht en wel in hal 9 op stand A028.

Bezoek Hitma op de VSK

Kom gezellig bij ons langs. We praten je dan meteen bij over ons zusterbedrijf MW Instruments waarmee we vanaf 1 februari één team vormen onder de naam Hitma. En je kunt kennismaken met Ronald Blewanus, de nieuwe manager van het Instrumentatieteam van Hitma.

Natuurlijk kun je als vanouds bij ons terecht voor meet- en regeloplossingen voor gebouwautomatisering of voor hoogwaardige HVAC-toepassingen in bijvoorbeeld ziekenhuizen, laboratoria en cleanrooms.

We bieden ook maatoplossingen voor monitoring, visualisatie en dataregistratie. Deze meetsystemen worden o.a. ingezet voor temperatuurbewaking van koelkasten en vriezers in (ziekenhuis)apotheken en laboratoria, maar ook bij transport en opslag van bijvoorbeeld voedingsmiddelen.

Ook kom je alles te weten over HVAC-handmeters en -dataloggers, gasdetectiesystemen voor het bewaken van stookruimtes en koeltechnische installaties én onze kalibratie- en reparatiediensten.

Gratis toegang

Wil je de VSK bezoeken? Klik hier voor gratis toegang. Je ontvangt dan per e-mail een bevestiging met je registratiebewijs.

Tot ziens op de VSK!