maandag 25 januari 2021

11 maart gratis webinar: Gezond binnenklimaat betrouwbaar gemeten door draadloos systeem

Vorig jaar introduceerden wij het Proxima Mesh-systeem met draadloze transmitters voor gebouwautomatisering van Produal. Na de introductie heeft Produal goed geluisterd naar vragen en reacties uit de markt en de volgende stap gezet in de ontwikkeling van hun draadloze technologie. Het meetsysteem is nu uitgebreid met een batterijgevoede CO2-transmitter en een geavanceerde bedienknop. Dit zijn unieke opties. Daarnaast komt er een versie voorzien van een PIR-sensor (Passief Infrarood) en een speciale setpoint unit. Op 11 maart a.s. organiseert Hitma een gratis webinar waarin alle nieuwe functionaliteiten en toepassingsmogelijkheden aan bod komen.

Gezond binnenklimaat

De noviteiten van het draadloze Produal Proxima-platform bieden een uitkomst in moderne, maar ook in monumentale gebouwen om het gebouwbeheersysteem aan te sturen en de luchtkwaliteit te optimaliseren (bijvoorbeeld ventilatieregeling voor een gezond binnenklimaat in scholen). Het systeem is snel en eenvoudig te installeren in bestaande panden en is ideaal bij renovatie en in situaties waar het niet mogelijk is om kabels te trekken. 

Deelnemen aan gratis webinar


System integrators, adviesbureaus en installateurs die meer willen weten over de toepassingsmogelijkheden én over de nieuwe functies om gebouwbeheersystemen draadloos aan te sturen en de luchtkwaliteit te beheersen, kunnen 

11 maart a.s. van 10.00 tot 11.00 uur

gratis deelnemen aan het Hitma-webinar: Gezond binnenklimaat betrouwbaar gemeten door draadloos meetsysteem

In 60 minuten word je online bijgepraat over de techniek, de nieuwe opties en de voordelen van draadloze technologie. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Dit webinar is ook interessant als je het eerste webinar over gebouwautomatisering bij ons hebben gevolgd. We geven kort uitleg over het Proxima Mesh-systeem, daarna komen de nieuwe functies uitgebreid aan bod.

Agenda
  • Overzicht en introductie nieuwe producten
  • Radiotechnologie en MIRA
  • Nieuwe software features
  • Hoe ontwerp je een goed netwerk?
  • Voorbeelden van toepassingen
Aanmelden

Meld je nu via deze link aan voor ons gratis webinar op 11 maart a.s. om 10.00 uur.