Luchtvochtigheidstransmitters

1-10 van 10
Dwyer Instruments

Luchtvochtigheidtransmitter voor ruimtemeting serie RHP-E

SKU 2022768
De Dwyer RHP-E serie biedt een gecombineerde ruimte temperatuur- en luchtvochtigheidsmeting voor wandmontage. Er kan worden gekozen uit verschillende nauwkeurigheden en een uitvoering met of zonder display. De analoge uitgang voor relatieve vochtigheid kan ook worden omgezet in een uitgang voor een berekend dauwpunt. Er zijn verschillende uitgangssignalen mogelijk, zodat de voeler op elk type G...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 175,00 excl. BTW
Dwyer Instruments

Dwyer luchtvochtigheidtransmitter serie WHT

SKU 2020547
De Dwyer WHT serie luchtvochtigheid transmitters zijn geschikt om buiten toe te passen. In de gebouwautomatisering is het vaak wenselijk om ook de buiten temperatuur en luchtvochtigheid te meten. Hiermee kan de regeling van de verwarming en bevochtiging van de toevoerlucht worden aangepast. De WHT serie geeft analoge uitgangen voor temperatuur en relatieve vochtigheid die kunnen worden ingeleze...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 244,00 excl. BTW
Dwyer Instruments

Luchtvochtigheidtransmitter voor kanaalmeting serie RHP-D

SKU 2024337
De Dwyer RHP-D serie meet temperatuur en luchtvochtigheid in luchtkanalen en luchtbehandelingskasten. Er kan worden gekozen uit verschillende nauwkeurigheden en een uitvoering met of zonder display. Er zijn verschillende uitgangssignalen mogelijk, zodat de voeler op elk type GBS kan worden ingelezen.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 170,00 excl. BTW
Produal in Nederland

Luchtvochtigheidtransmitter voor ruimtemeting serie KLH100

SKU 2019760
De Produal KLH100 serie transmitters zijn ontworpen voor het detecteren en regelen van luchtvochtigheid en temperatuur in ruimtes. De transmitter kan bijvoorbeeld voor vraaggestuurde ventilatie worden gebruikt. De meetwaarden van de temperatuur en relatieve vochtigheid scrollen op de uitvoering met display. De gewenste waarde kan permanent worden getoond in plaats van de meetwaardes. De KLH100...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 167,00 excl. BTW
Produal in Nederland

Luchtvochtigheidtransmitter voor ruimtemeting serie KLH420

SKU 2025869
De Produal KLH420 serie is een 2-draads luchtvochtigheidstransmitter voor montage aan de wand in een ruimte. De transmitter geeft een 4-20 mA uitgangssignaal op basis van de gemeten relatieve vochtigheid. De KLH420 is verkrijgbaar in een uitvoering zonder display en een uitvoering met display.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 176,00 excl. BTW
Produal in Nederland

Luchtvochtigheidtransmitter met externe sensor serie KLHJ100

SKU 2025871
De KLHJ serie bestaat uit luchtvochtigheidstransmitters met een losse sensor voor montage in een luchtkanaal. De sensor zit met twee meter kabel verbonden aan de transmitter. De KLHJ serie meet de temperatuur en de relatieve vochtigheid en geeft twee analoge uitgangen. In het veld kunt u nog kiezen voor 0-10 V of 4-20 mA. Optioneel kan de KLHJ ook worden uitgevoerd met een display.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 289,00 excl. BTW
Produal in Nederland

Luchtvochtigheidtransmitter voor buitenmontage serie KLU100

SKU 2009284
De KLU100 serie is een luchtvochtigheidstransmitter voor buitenlucht. De transmitter heeft analoge uitgangen voor temperatuur en relatieve vochtigheid. De sensor is geschikt voor buitenlucht maar dient niet direct in de regen of direct zonlicht geplaatst te worden. Selecteer voor deze toepassing een gecombineerde temperatuur en luchtvochtigheidsvoeler die is voorzien van een weerhut.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 256,00 excl. BTW
Produal in Nederland

Luchtvochtigheidtransmitter voor kanaalmontage serie KLK100

SKU 2011027
De KLK100 serie bestaat uit luchtvochtigheidstransmitters voor directe kanaalmontage in een luchtkanaal. De sensor zit direct aan de behuizing van de transmitter. De KLK100 serie meet de temperatuur en de relatieve vochtigheid en geeft twee analoge uitgangen. In het veld kunt u nog kiezen voor 0-10 V of 4-20 mA. Optioneel kan de KLK100 ook worden uitgevoerd met een display.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 223,00 excl. BTW
Dwyer Instruments

Dwyer luchtvochtigheidtransmitter serie RHRS

SKU 2025866
Met de RHRS serie weerhut voor luchtvochtigheidssensoren voorkomt u directe invloed van regen en zonlicht op de meting. De RHRS is er in een uitvoering met 6 of 10 lamellen. De weerhut wordt geleverd exclusief luchtvochtigheidssensor. De RHRS is geschikt voor verschillende modellen sensoren. De handige montage beugel maakt de de weerhut geschikt voor wandmontage of montage op buizen van 3/4 tot...
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten

Vanaf € 146,00 excl. BTW
Produal in Nederland

Produal luchtvochtigheidstransmitter serie KLH-100

SKU W-9000153
Luchtvochtigheidstransmitters met een 0 tot 10 Volt uitgangssignaal. De sensor van de KLH is nauwkeurig, betrouwbaar en toepasbaar in een groot temperatuurbereik. Er zijn modellen leverbaar met en zonder LCD-display, voor muur- en leidingmontage. Low cost, ideaal voor gebouwbeheerssystemen.
* Prijzen excl. btw, plus verzendkosten
available and ready to ship

Prijs op aanvraag